top of page

QUI SOM

Grup de visió local al servei dels ciutadans.

El nostre canal de televisió neix els anys 90 amb la denominació de TV Sant Martí, inicialment a la Verneda com una tele local de barri amb vocació creativa, informativa i plural. l'Àrea de cobertura informativa inicialment són els límits administratius del districte de Sant Martí.


TV SANT MARTÍ neix dins del grup d'Emissores AMSC amb l'esperit d'ésser una eina de referència informativa i cohesió dins del nostre barri, plasmant en imatges la nostra realitat local i social dins de Barcelona.

L'objectiu principal del projecte és un empoderament informatiu del veïnat de Barcelona i voltants.  Veïns que expliquen coses als seus veïns.


Volem arribar a totes les llars del barri i del districte, mitjançant noves tecnologies, és a dir, que pogueu sintonitzar-nos en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. 


Actualment ens podeu sintonitzar des d'aquest web, a diverses plataformes online com yowi.tv, photocall.tv, teleonline, twitter, facebook, instagram, youtube i al canal 25 de la TDT a Barcelona.

bottom of page